Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 16 de de desembre del 2011 | 18:17
Notícia · Política

Montilla admet que el "PSC ha tocat fons" però reivindica la feina del tripartit

El primer secretari del PSC entona el 'mea culpa' tot i que no s'està de dir que el model de finançament que van assolir és el "millor" de la història de Catalunya.

José Montilla s'ha acomiadat de la primera secretaria del PSC entonant un 'mea culpa' en tota regla, -"el partit ha tocat fons"- però rebel·lant-se contra els qui opinen que el govern tripartit va ser un desastre. En el balanç del seu mandat al capdavant de la formació, que el futur senador ha presentat al congrés dels socialistes, Montilla ha admès que el partit s'ha enfonsat i ha assumit la màxima responsabilitat de "les derrotes sense pal·liatius" i la "falta de credibilitat" del PSC.

Amb tot, Montilla ha reivindicat "el treball del govern d'Entesa" i ha titllat "d'infàmia i insult a la intel·ligència" que hi hagi qui consideri que "tots els mals que pateix Catalunya" tinguin el seu origen en el "govern de progrés". "Els mals que pateix Catalunya no vénen d'aquí, perquè els pateixen també altres comunitats autònomes i països europeus", ha argumentat.

En la seva defensa del tripartit, Montilla ha recordat la negociació "fins a l'extenuació" per aconseguir un nou model de finançament que ha considerat "el millor" que ha tingut Catalunya en tota la seva història. L'encara secretari general del PSC ha arribat a qualificar el model de "pacte fiscal".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat