Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 14 de de desembre del 2011 | 17:04
Notícia · Política

L'Institut Ramon Llull: a la recerca de finançament privat

El director de l'ens, Vicenç Villatoro, ha assegurat aquesta setmana que el Llull haurà d'anar a buscar "altres fons de finançament" més enllà de les aportacions que rep de les dues administracions consorciades, la Generalitat de Catalunya i el govern balear.

El director de l'Institut Ramon Llull (IRL), Vicenç Villatoro.

Barcelona · Les retallades de l'executiu de Mas han deixat petja aquesta setmana també a l'Institut Ramon Llull (IRL), el director del qual, Vicenç Villatoro, ha anunciat que l'ens no compta a prou pressupost. En la mateixa línia de mutil·lació de la projecció exterior de Catalunya que està duent a terme Mas, l'IRL ha vist reduït el seu pressupost aquest 2011, un descens que obliga l'entitat a buscar fons privats de finançament, més enllà del finançament que rep de la Generalitat de Catalunya i el govern balear.

A una compareixença al Parlament, Villatoro ha assenyalat aquesta setmana que el pressupost ha passat d'estar als 14 milions d'euros als 11 milions. "Hem intentat assumir una baixada de pressupost que ens ve de les administracions. Hem baixat de despesa estructural a través d'una contracció de l'equip directiu" ha dit Villatoro, qui ha indicat que les activitats de l'IRL tindran "la màxima austeritat possible".

Tot i aquestes conseqüències, el director ha assegurat que l'Institut haurà d'anar a buscar "altres fons de finançament" més enllà de les aportacions que rep de les dues administracions consorciades. En aquest sentit, Villatoro ha recalcat que les seves activitats permeten "anar a buscar patrocini privat, convenis amb institucions que considerin que podem ser útils en la projecció de la seva cultura", així com fons europeus.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat