Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de de juny del 2016 | 12:30
Notícia · Política

Junqueras: 'Els resultats demostren que l'Estat espanyol és irreformable i que Catalunya vol el canvi'

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha afirmat des del Born Centre Cultura que amb aquests resultats es demostra que 'l'Estat espanyol és irreformable, no vol canviar, vol continuar sent com ha estat les darreres dècades i segles. I, en canvi, a Catalunya s'ha demostrat que es vol canviar.

Els resultats no tenen res a veure amb els de l'Estat espanyol'.

Junqueras també ha animat a continuar lluitant per construir la República Catalana: 'Aquests dos elements, que Espanya és irreformable i que Catalunya torni a demostrar la seva capacitat transformadora i de canvi, demostren que l'únic canvi real i possible és el somni d'una Catalunya lliure i justa', ha dit Junqueras. 'Ens conjurem a seguir en el camí que vam iniciar el 27S i que culminarà amb la independència de Catalunya', ha conclòs Junqueras.  

Per la seva banda, el cap de llista d'Esquerra Republicana, Gabriel Rufián, ha destacat que Esquerra Republicana 'ha tornat a fer els millors resultats electorals en unes eleccions espanyoles'. 'Esquerra ha estat el partit català que més ha pujat en percentatge de vot. Els ciutadans ens han vist com el canvi real, perquè a Espanya s'ha vist que no hi ha canvi possible', ha afirmat el candidat.

Després de veure els resultats, Rufián ha demanat a En Comú Podem que treballi per construir la República Catalana, perquè és l'únic canvi possible: 'Des del respecte, tornem a demanar als companys d'En Comú Podem que se sumin al canvi. Sereu molt benvinguts a la República Catalana', ha afegit Rufián.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat