Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de de juny del 2016 | 12:11
Notícia · Política

Junqueras: 'El dret a decidir és innegociable i per a alguns ja no és línia vermella, ni transparent, ho han venut'

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha carregat contra la renúncia de Podemos a la defensa del dret a decidir 'El que ens pertany com a poble, el dret a decidir ja no és una línia vermella, ni transparent, ni tan sols és una línia i ho han venut . Ho han oblidat, igual com ho van fer després del 20D i els únics que de veritat podem

en aquest país som la majoria independentista del 27 de setembre, els que mai renunciarem a la dignitat del poble de Catalunya'.

Junqueras ha estat contundent preguntant "quant val?, a canvi de quants ministerios renunciaran al dret a decidir del nostre poble? L'hem de pidolar, l'hem de negociar? amb qui? amb C's amb el PP? amb aquells que ens neguen el futur i ens neguen el present?"

El president d'Esquerra Republicana ha insistit que "Els drets dels ciutadans de Catalunya no són negociables, són inaliables, són nostres i per això els defensarem sempre i a tot arreu. Aquí si que es pot, hem convertit el PP en un partit residual, el país que diuen que volen construir ja existeix i és Catalunya, la República catalana."

En la mateixa línia s'ha expressat el cap de llista d'Esquerra Republicana a les eleccions del 26J, Gabriel Rufián, davant de les més de 500 persones que omplien la plaça al míting d'Amposta. Rufián ha explicat que "Ayer en el debate vimos tres señores de derechas y un señor de izquierdas con grandes intenciones pero que no puede'".

Rufián ha recordat la renúncia que va fer Pablo Iglesias a mantenir com innegociable el referèndum a Catalunya i ha explicat que 'Nos creemos que Xavi Domènech se cree que puede acordar un referéndum, para él es una línea roja però no para Pablo Iglesias. Él no va renunciar a la gobernabilidad del estado español por Cataluña'. Rufián ha insistit que 'la línia roja se ha convertido en morada, son marxistas y practican aquello de 'estos son mis principios y si no les gustan tengo otros'. 'Ante esta situación les pedimos que nos ayuden que nosotros sí que podemos. El debate de ayer lo ganó Joan Tardà sin estar porque lleva 20 y 30 años diciendo lo mismo, estaremos al lado de cualquiera que quiera dignificar la vida de la gente, viva donde viva" ha conclòs Rufián.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat