Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de de juny del 2011 | 16:48
Notícia · Política

Junqueras delimita perímetres amb Simó, Salvadó i Amorós

Segons ha indicat el diari Ara, Oriol Junqueras ha quasi completat la seva candidatura a ERC amb la tria dels principals candidats, un procés que es podria trobar ja en una fase final.

Barcelona · Junqueras ha enllestit ràpidament la seva proposta d'executiva col·legiada definitiva, segons fonts del diari Ara. Oriol Junqueras ha proposat per a la seva candidatura unitària una de les seves persones de confiança, Marta Rovira, per a la secretaria general, mentre que ha volgut crear la figura del vicesecretari general adjunt per a l'exdelegat del Govern a les Terres de l'Ebre i un dels seus col·laboradors, Lluís Salvadó (pròxim a Benach).

Anna Simó, actual portaveu parlamentària i pròxima a Puigcercós, ha estat proposada com a portaveu del partit i s'atorgaria la vicesecretaria general adjunta d'imatge i comunicació al president de la federació de Barcelona, Oriol Amorós (pròxim a Portabella). Segons l'esmentat diari, la proposta de Junqueras té el vistiplau (amb recels importants) del que fins ara ha estat l'aparell d'un Puigcercós que, escaldat per la patacada del 28-N, és partidari d'un "desarmament unilateral" que garanteixi un congrés pacífic. Amb tot, la proposta de Junqueras no reserva cap càrrec orgànic als afins a l'encara secretari general, Joan Ridao.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat