Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de d'abril del 2013 | 18:54
Notícia · Política

Esquerra Republicana presenta la campanya '2014 Decidim Llibertat'

Amb aquesta iniciativa ERC pretén accelerar el procés cap a la independència i fer pedagogia per a comunicar amb claredat a la societat catalana les passes que s'estant duent a terme.

Barcelona · Esquerra Republicana ha presentat aquesta setmana la campanya '2014 Decidim Llibertat' que ha de durar fins a la consulta sobre la independència de Catalunya.

La campanya constarà de tres fases: en primer lloc, segons ha explicat ERC, explicar la situació econòmica del país i el full de ruta cap a la independència; segon, la Conferència Nacional per la República Catalana; i per últim, la campanya pel sí, lligada al procés de la pròpia consulta.

El partit ha indicat que la campanya busca d'una banda transmetre a la ciutadania la "insostenible" situació d'ofec econòmic que pateix la societat catalana, provocada per l'actitud del govern espanyol amb l'espoli fiscal i els incompliments amb Catalunya, i amb un sostre de dèficit inassumible i injust, i de l'altra, reivindicar "la necessitat d'accelerar el procés" cap a la independència i explicar les passes que s'estant duent a terme.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat