Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 21 de de març del 2013 | 18:18
Notícia · Política

Escòcia: 18 de setembre del 2014

Escòcia ja té data per al referèndum d'independència. Serà el dijous 18 de setembre del 2014. Així ho ha anunciat aquest dijous el primer ministre escocès, Alex Salmond, en un discurs en sessió parlamentària a Holyrood.

Font: ACN. · Aquesta setmana s'ha fet oficial la data de celebració del referèndum escocès sobre la independència del territori: el proper 18 de setembre del 2014.

Tal com ha acordat la comissió electoral d'Escòcia en sessió parlamentària a Holyrood, la pregunta de la consulta que es formularà als electors serà "Escòcia hauria de ser un país independent?" i les opcions de resposta són "Sí" o "No".

Un Salmond compromès amb la màxima transparència del procés ha indicat que "el vot del sí significa un futur en el qual podem estar 100% segurs que el poble d'Escòcia tindran el govern pel qual votin" i ha subratllat "l'oportunitat" que tenen els escocessos "d'utilitzar els amplis recursos i el talent per construir un país millor". 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat