Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de març del 2012 | 19:22
Notícia · Política

ERC-RCat-Catalunya Sí presenten les propostes per a la Proposició de Llei sobre l'autodeterminació

El portaveu de la coalició, Alfred Bosch, ha presentat aquesta setmana les conclusions d'un informe d'experts per a l'elaboració d'una Proposició de Llei sobre el dret a l'autodeterminació.

Barcelona · Aquesta setmana la coalició ERC-RCat-Catalunya Sí ha presentat públicament les conclusions extretes d'una comissió d'experts per tal d'elaborar d'una Proposició de Llei sobre el dret d'autodeterminació de les nacions de l'Estat.

La presentació, que ha anat a càrrec d'Alfred Bosch, Joan Tardà i Teresa Jordà, ha volgut deixar patent la necessitat i urgència de la proposta, que ha estat equiparada a la via "britànica pacífica i democràtica" en el marc de l'Estat. El portaveu de la coalició ha recordat que la igualtat i la llibertat "no es demanen, es posseeixen" i ha insistit en el fet que no s'ha de negociar sinó que cal plantejar aquesta proposta.

El document presentat per la coalició ha estat elaborat per una comissió d'experts encapçalada pels juristes Gemma Calvet i Marc Marsal, per portar la Proposició de Llei sobre el dret a l'autodeterminació al Congrés abans de l'estiu. La proposta conté una "dimensió ètica, perquè no volem anar cap al conflicte sinó cap a una sortida negociada", ha afirmat el portaveu independentista. "Si el Regne Unit ho pot fer, per què no ho pot fer el Regne d'Espanya?".

Podeu consultar el resum de les propostes d'ERC-RCat-Catalunya Sí a la secció Documents de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat