Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 29 de d'octubre del 2010 | 15:58
Notícia · Política

Pujol alerta que la sentència contra l'Estatut ha obert la veda contra Catalunya

Barcelona · La reculada en matèria lingüística, competencial i identitària de la sentència del TC, les declaracions de Bauzá indicant que derogarà la Llei de Normalització Lingüística "sense cap mena de dubte", la suspensió

dels articles lingüístics del reglament d'us de llengües de l'Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Lleida dictaminats pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)...

No és necessària cap prova més que corrobori que s'està practicant un autèntica croada en contra de la llengua catalana així com en contra dels drets dels ciutadans de Catalunya. Per aquest mateix motiu -però no pas únicament- l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha assegurat a Catalunya Ràdio que la sentència del tribunal espanyolista ha obert la caixa dels trons: "La sentència del TC obre la porta de bat a bat a què l'Estat pugui intervenir en qualsevol decisió".

Pujol no només s'ha referit a les darreres violacions als drets lingüístics practicades pels diferents tentacles d'acció de l'Estat espanyol, sinó que ha advertit que la mutil·lació estatutària és només el principi d'un frontisme que, segons l'expresident, serà practicat per terra, mar i aire: "L'Estat està duent a terme un atac a fons contra Catalunya. Ara pot intervenir en qualsevol decisió de Catalunya, encara que sigui competència exclusiva". Pujol ha cridat els ciutadans a tenir una actitud de resistència i rebuig contra aquesta política d'agressió que practiquen els estaments de l'Estat, "tant el PP com el PSOE".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat