Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 25 de de novembre del 2010 | 17:58
Notícia · Política

Mas reivindica el pacte fiscal per no pagar "la gran festa que s'ha fet a la resta de l'Estat"

Barcelona · No hi ha cap dubte que les eleccions són a tocar. Tots aquells temes que apareixien de forma secundària durant la legislatura ara sobresurten amb grans titulars per mobilitzar l'electorat. Si primer va ser Joan Puigcercós amb el seu "a Andalusia no paga ni déu", ara ha estat Artur Mas qui ha afirmat que vol reduir a la meitat el dèficit fiscal amb la seva proposta de pacte fiscal perquè no vol que "aquesta gran festa que s'ha fet durant anys a la resta de l'Estat es pagui amb els diners dels catalans". D'aquesta manera, Mas ha justificat aquesta reclamació no és per anar contra els altres o perquè tingui "enveja" d'altres territoris que sí que el tenen.

Davant unes 1.500 persones, el líder convergent ha celebrat que, al seu parer, el seu projecte estigui "més viu que mai", i ha reiterat a José Montilla que li faciliti la investidura si Convergència és el partit més votat. Una idea que ja va expressar en el debat a sis d'aquest diumenge conscient que, si no hi ha cap terratrèmol polític de grans dimensions, CiU serà la llista amb més vots.

I és per això, també, que Mas va reiterar, com a fet en múltiples ocasions, que cal evitar caure en "atacs" ni "falses promeses". Amb la victòria al sac, Mas no vol mobilitzar l'electorat socialista cometent errors com el DVD de la legislatura passada. L'objectiu és que arribi el 28 de novembre sense grans sobresalts.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat