Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 24 de de febrer del 2011 | 17:31
Notícia · Política

Front comú de Tremosa, Junqueras i Romeva per denunciar a Brussel·les la croada de Camps

Barcelona · La persecució del govern de Camps a les emissions de TV3 serà denunciada a Brussel·les. Així ho han confirmat els eurodiputats catalans Oriol Junqueras (ERC), Ramon

Tremosa (CiU) i Raül Romeva (ICV), que han assegurat que combatran el cessament d'emissions de TV3 al País Valencià.

Els tres eurodiputats catalans han coincidit en demanar empara a les institucions comunitàries per una decisió unilateral del govern valencià que contradiu la Carta Europea de les Llengües Regionals i també la Directiva de Serveis de Mitjans Audiovisuals, per la qual els estats de la UE han de garantir la llibertat de circulació dels productes audiovisuals i han d'evitar que les fronteres polítiques i administratives siguin obstacles a la diversitat lingüística.

L'eurodiputat d'ERC, Oriol junqueras, ha anunciat, també, que esgotarà "totes les vies polítiques de la UE" per tal que el PP faci marxa enrere i que els valencians tornin a veure TV3 de la mateixa manera que "poden veure televisions àrabs o de qualsevol altra part del món". Tots tres eurodiputats s'han caracteritzat darrerament per defensar a Brussel·les la presència del català a les institucions i per vetllar des de les institucions europees pel manteniment de la cultura pròpia. 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat