Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 22 de de novembre del 2010 | 17:19
Notícia · Política

Cara a cara d'última hora: Mas i Montilla s'enfronten

Font: ACN · Televisió de Catalunya ha confirmat avui mateix que el debat cara a cara entre els candidats a la Presidència de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, de Convergència (CiU), i José Montilla, del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), es farà aquest dimarts 23 de novembre a partir de dos quarts d'onze de la nit, en directe.

Després de setmanes d'incertesa i dubtes sobre la consecució de la discusió televisiva, i després que un dels caps de campanya de Convergència i Unió, David Madí, hagués sentenciat fa deu dies que el cara a cara no es duria a terme, avui mateix s'ha confirmat l'emissió en directe del debat entre tots dos candidats.

El cara a cara tindrà lloc després de l'entrevista que el programa Àgora fa a la candidata pel Partit Popular (PP) a les eleccions, Alícia Sánchez Camacho. Precisament la presidenciable popular ha protagonitzat una de les primeres reaccions a la notícia i ha decidit impugnar el cara a cara davant la Junta Electoral Central per "no haver-se concertat amb l'antelació que preveu la llei" i per l'incompliment de la pluralitat informativa" de Televisió de Catalunya.

Per la seva banda, Esquerra (ERC) també s'ha sumat a la iniciativa per tal d'evitar el debat televisiu perquè, segons el cap de campanya d'ERC, Xavier Vendrell, "la manera de pactar el cara a cara, obviant els cinc dies d'antelació amb què s'han de convocar, és precipitada".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat