Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de de novembre del 2010 | 17:56
Notícia · Política

Carretero: "Ens hem de preocupar, no del que fan a Espanya, sinó del que no fem els catalans"

Barcelona · Continuant amb la tasca per irrompre en el Parlament, el president de Reagrupament, Joan Carretero, ha instat a que la gent vagi a "votar, perquè l'abstenció afavoreix els autonomistes".

Les enquestes situen a la formació de l'exconseller amb una intenció de vot que el deixen, de moment, al llindar d'entrar en el Parlament -un fet que no és ni molt menys definitiu, ja que Ciutadans, en els anteriors comicis, no havia d'entrar segons els sondejos i, finalment, va assolir tres diputats- i és per això que la maquinària de RCat busca mobilitzar el màxim el seu electorat.

Les perspectives d'una baixa participació afavoreixen la formació. En aquest sentit, Carretero ha afirmat, en un acte a Santa Coloma de Farners, que "els partits autonomistes estan fent una campanya de baixa intensitat, a ells ja els va bé l'abstenció. Ara hem de demostrar que les consultes i les enquestes sobre el creixement de l'independentisme són reals".

A l'acte també hi han intervengut Joan Canadell, del Cercle Català de Negocis, el candidat a la llista per Barcelona, Carles Bonaventura, el segon candidat per Girona, i Joan Carretero, que ha insistit que entrarà al Parlament "amb molta força".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat