Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de de març del 2010 | 14:54
Notícia · Política

El Govern proposa incloure experts en relacions internacionals

Barcelona · El departament de Vicepresidència ha presentat un nou document que inclou per a la propera legislatura la formació de funcionaris experts en relacions internacionals. Aquesta setmana la viceconsellera d'Afers Exteriors, Rosa Clavell, ha informat del pla de l'Acció exterior 2010-2015 amb el qual el Govern vol dur a terme la inclusió al cos de funcionariat d'experts en relacions internacionals que rebria la formació adeqüada del personal de les conselleries d'aquest àmbit.

Clavell ha dit que la proposta és un full de ruta que l'executiu hauria de seguir amb vista a consolidar el país com un actor internacional de referència i ha subratllat que el document ha estat treballat de manera conjunta amb el món acadèmic, la societat civil i l'oposició: "s un projecte de país".

Clavell finament ha afirmat que el nou pla inclou l'obertura de noves delegacions al Marroc, Mèxic i l'Àsia per a la pròxima legislatura, ja que en aquesta no s'han pogut dur a terme per la crisi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat