Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de d'abril del 2010 | 15:21
Notícia · Política

Aquesta vegada ni DVD ni notari: Pilar Rahola

Barcelona · La factoria de David Madí ha rectificat els trets caïnites de les dues últimes campanyes electorals amb les quals va aconseguir matar les possibilitats de sumar voluntats a Artur Mas. Ara, Madí es treu l'uniforme de general Patton i es posa el de Robbin Hood per tal d'escenificar la figura idíl·lica i dotada d'una gran èpica... d'Artur Mas.

Amb l'edició del llibre La màscara del rei Artur, Madí ha dirigit la campanya de CiU cap a un nou horitzó i ha aconseguit que la independentista dels mass media catalans, Pilar Rahola, expliqui a l'electorat l'arribada del rei Artur de les creuades contra el President Montilla "Don Joan" i contra els malvats del tripartit.

Amb tot, Pilar Rahola ha aconseguit escriure un llibre seriós i valent, i que afronta sense complexos els dèbils perfils polítics i sobiranistes del rei Artur. El llibre, doncs, pot ser una bona eina electoral que funcioni per vendre un Artur Mas desconegut i amb un problema de credibilitat davant els sectors més nacionals del país. Caldrà veure, però, si la incisiva Pilar Rahola ha aconseguit treure la veritable personalitat d'Artur Mas. I també caldrà valorar si amb La màscara del rei Artur l'autora pot fer-nos creure que el candidat de CiU a la Generalitat de Catalunya pot fer trempar el país -sempre i quan no cometi l'error de repartir la pell de l'ós abans de caçar-lo.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat