Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 14 de de desembre del 2010 | 17:42
Notícia · Política

Huguet aposta per refer ponts amb Carretero

Barcelona · Els resultats de les eleccions del passat 28 de novembre estan multiplicant els moviments i viratges estratègics dels partits, especialment aquells que han sortit derrotats dels comicis. El PSC es debat entre les seves dues ànimes -l'aparell no es vol moure, el sector Castells, Maragall i Tura aposta per anar més enllà i, fins i tot, pel grup propi- i Esquerra està assimilant la patacada intentant recuperar i arribar a sectors que ha anat perdent en aquests anys de govern.

En aquest sentit, els republicans ja han deixat més que clara la seva voluntat d'establir ponts amb altres forces i moviments de cara a les municipals (des dels contactes de Jordi Portabella amb Solidaritat a Barcelona, passant per l'Acord Independentista de La Garriga). Fins i tot Josep Huguet, força recalcitrant amb Joan Carretero i Joan Laporta en els darrers temps, ha apostat en una entrevista a El Temps avançada parcialment per Nació Digital per "pensar en una recuperació de relacions, tenint en compte que el tripartit ja no el repetirem, després d'aquesta garrotada i d'haver vist que aquesta gent no està per fer una passa endavant". "Parlem-ne, -ha afegit- refem ponts, ni que sigui a escala local i amb la bona gent que hi ha. Hem de refer l'espai independentista que va del centre a l'esquerra".

El conseller d'Innovació, d'altra banda, no s'està d'afirmar que els mals resultats d'Esquerra s'haurien produït igualment encara que Josep-Lluís Carod-Rovira hagués estat el candidat, i ha criticat l'actitud del "grup Godó i la caverna mediàtica" que, al seu parer, els han "atacat per terra, mar i aire", i ha recordat que han "patit escissions que fins i tot qüestionen si som independentistes".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat