Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de de maig del 2009 | 16:39
Notícia · Política

Continua el cas Gürtel: Camps i Costa cridats a declarar

Barcelona · La justícia encara no veu aigua clara a la trama de corrupció que inclou alts càrrecs del PP a tot l'Estat espanyol. El Tribunal Superior de Justícia de València ha cridat a declarar Francisco Camps i Ricardo Costa, el seu número dos a la Generalitat Valenciana, com a imputats pel cas Gürtel.

Els dos populars han estat cridats pel proper 19 de maig per la seva relació amb la suposada trama de corrupció. El cas "Gürtel", amb totes les seves derivacions, està convertint-se en una autèntica taca pel PP valencià.

Fins avui dia els dos alts càrrecs de la Generalitat Valenciana no havien estat citats a declarar i Camps continua negant la seva implicació en el cas. Tot i això, Tribunal Superior de Justícia de València ha decidit citar-los per les ja conegudes gravacions (publicades pel diari El País) que la policia disposa, en què Camps i Costa mantenen una conversa amistosa, entre d'altres proves.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat