Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de de novembre del 2010 | 16:57
Notícia · Política

Joan Puigcercós: "Jo no criticaré els altres independentistes"

Agències · El líder d'ERC i candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha contestat d'aquesta manera les acusacions del líder de Solidaritat Catalana per la

Independència (SI), Joan Laporta, a l'actual conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras. Laporta ha qualificat avui mateix de "pocavergonya" i "inútil" el conseller promotor de la Llei del Cinema català després que Tresserras hagi criticat el programa polític de SI.

El líder d'Esquerra ha defensat Tresserras, de qui ha dit que "és el millor conseller de Cultura que ha tingut Catalunya" i ha assegurat que "qualsevol persona que estimi la cultura i la llengua catalana hauria de sentir-se orgullosa i satisfeta del treball del conseller en els seus quatre anys al Govern". "No criticaré altres independentistes", ha sentenciat Puigcercós, i ha indicat que la campanya electoral d'Esquerra seguirà aquesta mateixa tònica "constructiva" de no entrar en una dinàmica de desqualificacions.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat