Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 10 de de març del 2010 | 15:42
Notícia · Política

Laporta es planteja "amb més força encara" fer el salt a la política davant la reacció dels partits

Barcelona · A comptagotes, Joan Laporta va donant informacions sobre el seu futur. Diu el president del FC Barcelona que encara no té res decidit, però que el fet que alguns polítics "hagin reaccionat agressivament" davant la posada en marxa de la seva web fa que es plantegi, "amb més força encara, fer el pas a la política".

En l'escrit Llibertat de pensament i expressió', Laporta critica les reaccions d'alguns polítics "qüestionant, menyspreant i menystenint les meves llibertats" i dient "sobre què puc reflexionar o sobre què no ho he de fer". "Em temo que aquestes actituds, -continua- encaminades a fer de la política el seu vedat privat de caça, cada cop més allunyades dels interessos dels ciutadans i cada cop més a prop d'interessos de partit, són un dels motius més pels quals la gent valora tan poc un bon grapat dels seus polítics", conclou el dirigent blaugrana.


Pressions públiques i privades

La possibilitat que Laporta entri al món polític està generant cert desconcert a ERC i, especialment, a CiU, que veu com en unes eleccions en què ho té tot de cara, pot aparèixer un moviment desestabilitzador que impedeixi a la federació obtenir una gran majoria parlamentària. Mentre alguns polítics li han donat la benvinguda, d'altres han criticat obertament la seva actitud essent encara president del Barça, i han dubtat de la seva capacitat per dirigir un país. Les pressions, però, no han estat tan sols públiques, sinó que des de certs sectors s'està actuant per impedir que Laporta entri a la política.

s simptomàtic de l'estat del país el fet que algú que encara no ha decidit si es presentarà a les eleccions aquesta tardor, i que tan sols ha dit que treballarà per aconseguir un estat propi, estigui generant l'expectació que està generant. CiU i ERC haurien de reflexionar sobre com han estat incapaços de capitalitzar una important bossa de votants que, cansats de l'status quo actual, observen amb esperança qualsevol alenada d'aire fresc, per petita que sigui, que apareix a l'horitzó.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat