Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 9 de de setembre del 2010 | 16:04
Notícia · Política

Tremosa "rellisca"

Barcelona · A partir dels titulars que hem pogut llegir avui mateix a la premsa sobre la reacció del President de CiU, Artur Mas, a les declaracions d'ahir de Tremosa, hom podria qüestionar-se què vol dir exactament desautoritzar. D'entrada, el líder de Convergència i Unió ha volgut rectificar avui mateix les paraules de l'eurodiputat per equivocades. Mas, però, ha conclòs -després d'haver afirmat ahir mateix que "entenia" el per què de les declaracions contra Montilla- que considerar Montilla el President de la Generalitat que el caudillo Franco voldria per Catalunya és "una relliscada".

La calmada campanya que CiU ha estat practicant sembla que comença a trontollar a menys de tres mesos de les eleccions. El qui, segons gairebé totes les enquestes, té tots els números de liderar el proper govern de la Generalitat, Artur Mas, ha pretès silenciar al màxim un dels affairs que, pel moment, més poden desestabilitzar la campanya electoral de la federació, per tal de continuar la seva estratègia "en to positiu i constructiu". El toc d'atenció de Mas a Tremosa, però, no arriba a la contundent negativa de l'alcaldable a Barcelona per CiU, Xavier Trias, qui ha considerat, al programa El Dia de COM Ràdio, les declaracions contra Montilla d'"equivocades" i de "fora de la línia d'actuació d'Artur Mas".

"Queda rectificat a través de les meves paraules", ha volgut cloure Mas per no fer més escarafalls. I tot i haver arribat la necessària correcció a les desqualificacions de Montilla, aquesta no prové de les paraules de l'eurodiputat Tremosa, qui va refermar-se a través del seu Facebook poc després de fer les declaracions. Potser Brusel·les cau un pèl massa lluny com per saber quina és la línia d'actuació de CiU.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat