Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 5 de de novembre del 2008 | 15:05
Notícia · Política

L'Escola de tardor: la CUP posa en comú el seu projecte municipalista

Barcelona ·

Els propers 15 i 16 de novembre se celebrarà l'Escola de Tardor organitzada per la Candidatura d'Unitat Popular, "una trobada formativa i un punt de trobada entre les persones" que formen part del "projecte de la CUP arreu dels municipis". La trobada es farà a Sant Iscle de Vallalta, al Maresme, amb l'objectiu d'intercanviar opinions i experiències del treball municipal de la CUP per enriquir-se "mútuament".

 

 Les jornades seran obertes no tan sols a les persones que simpatitzen o col·laboren amb la CUP, sinó que també hi podran participar persones properes al conjunt de l'Esquerra independentista o "altres col·lectius alternatius d'àmbit municipal". Entre les temàtiques que es debatran i es posaran en comú destaquen la democràcia participativa, la participació ciutadana i la gestió de residus.   

 

Per obtenir més informació de l'Escola de Tardor podeu accedir a la web de la CUP

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat