Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 23 de de maig del 2016 | 11:19
Notícia · Política catalana

Moritz perd l'home que la va rellançar

Albert Castellón, artífex del rellançament de Moritz, abandona l'assessorament d'aquesta empresa, després de discrepàncies amb la nova direció pel gir estratègic de l'empresa en els darrers mesos.

Albert Castellón va explicar en un comunicat als mitjans que deixa l'empresa "Després d'una sèrie de canvis al consell familiar, el nou lideratge que ha agafat les regnes ara fa menys de dos anys, ha apostat per una nova visió, legítima com totes, però que jo no comparteixo". I afegeix que "La nova etapa de la Moritz és una etapa que jo no vull liderar. Perquè no en sé i perquè no m'atreu prefessionalment".

La marca de cerveses, que s'havia caracteritzat en els darrers anys per la seva implicació en la catalanització del país, ha manifestat recentment que vol deixar la política al marge. Castellón opina que "una gran marca ho és quan està carregada de significats". És per això, que fins ara, havia apostat per una catalanitat descomplexada que la nova direcció no vol continuar.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat