Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 22 de d'abril del 2015 | 17:34
Notícia

Per Sant Jordi, un llaç per la poesia i la llengua

Enllaçats per la Llengua torna a penjar el llaç aquesta setmana amb motiu de la Diada de Sant Jordi i amb l'objectiu de denunciar els constants atacs vers la llengua des de moltes administracions i partits polítics.

Barcelona · Les entitats que formen part d'Enllaçats per la Llengua (ExLl) han decidit tornar a penjar el llaç per a reivindicar durant aquesta Diada de Sant Jordi 2015 la defensa de la llengua pròpia com a llengua comuna.

Per això enguany le sentitats han creat la iniciativa Sant Jordi, un llaç per la poesia i la llengua! amb la que les entitats d'ExLL publicaran als seus portals web una poesia en català acompanyada del llaç per la llengua, símbol que ens uneix a tots.

 

ExLl han estat clars en explicar la seva iniciativa: "Aquest 2015, més que mai, necessitem de la força de tothom per empènyer alhora per la salut del català. Des d'Enllaçats per la Llengua recordem com els constants atacs vers la llengua des de moltes administracions (centrals, autonòmiques i locals) i partits polítics es van succeint, intentant el desmantellament dels drets lingüístics dels ciutadans catalanoparlants aconseguits a base d'intensa lluita durant molt de temps, des d'entitats culturals i sindicals".

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat