Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de d'abril del 2011 | 17:11
Notícia · País Valencià

El PP força a Camps a fer marxa enrere en la seva darrera cacicada

El 'populars' valencians han presentat una reclamació contra quatre canals de televisió estatals per tal que eliminessin de les seves informacions termes com "corrupció" o "imputat". La direcció estatal s'ha desmarcat de l'esperpèntica acció de Camps, que ha hagut de retirar la reclamació.

Acostumat als massatges i genuflexions de Canal 9, a Francisco Camps no li han agradat les informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació destacant que la llista electoral amb la qual es presentarà de nou a les eleccions a la Generalitat Valenciana van ben carregades d'implicats i imputats en la trama de corrupció del cas Gürtel, entre d'altres. En el seu món paral·lel, en què es creu amo i senyor del País Valencià –protagonitzant espectacles ridículs com aquest- Francisco Camps i el seu partit s'han permès la llicència de presentar davant la Junta electoral del País Valencià –que, al seu torn, ha passat el cas a la Junta electoral Central- un seguit de reclamacions contra RTVE, Cuatro, La Sexta i Telecinco al considerar que no havien tractat adequadament les informacions sobre la seva llista.És més, el PP valencià ha instat a que es prohibís a aquests mitjans utilitzar en campanya electoral termes com "imputat" o "corrupció", al considerar  que s'utilitzen amb "ànim tendenciós".

La 'cacicada' de Camps no ha passat inadvertida, ni tan sols entre les files del PP estatal que se n'ha desmarcat tant ràpid com ha pogut. El distanciament entre les direccions estatal i valenciana del PP cada cop és major, amb un Mariano Rajoy ha estat incapaç de frenar Francisco Camps. Les pressions, però, han fet que Camps hagi hagut de recular i, finalment, el PP valencià ha retirat les reclamacions al·legant que en cap moment volien que aquestes fossin interpretades com una "limitació del dret a la informació i a la premsa".

Ja veurem si els seus conciutadans es creuen les disculpes, especialment aquest 16 d'abril, en què la manifestació per TV3 i contra l'executiu valencià promet ser de les que es recorden. I molt.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat