Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 17 de de gener del 2014 | 20:38
Notícia

Obama no s'alinea amb Rajoy

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, buscaba la picada d'ullet del president nord-americà, Barak Obama, en la trobada dels dos líders a la Casa Blanca aquesta setmana. Obama va guardar silenci per un motiu: la Casa Blanca havia vetat el tema en considerar-lo un afer intern.

Barcelona · L'acció exterior de l'Estat espanyol sembla tenir el vent a la contra. Aquesta setmana, en la trobada del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el president nord-americà, Barak Obama, a la Casa Blanca es va cristal·litzar de nou la manca de suport de l'Estat en contra del dret a decidir del poble català.

En la trobada, Rajoy va intentar aconseguir el suport explícit d'Obama en contra de la independència de Catalunya en la visita d'ambdós líders, però el Consell de Seguretat Nacional dels EUA s'hi va negar en rodó. Així ho ha assegurat
El Confidencial Digital citant "fonts diplomàtiques". El digital ha dit que els EUA s'inclinen a mantenir una posició neutral entre les demandes espanyoles i catalanes.

"És una qüestió interna d'Espanya. Ho heu de resoldre vosaltres. L'estatus de Catalunya és una qüestió interna espanyola" ha sentenciat l'administració Obama a l'equip de Rajoy, segons el diari.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat