Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 20 de d'octubre del 2016 | 11:47
Notícia · Nació Digital

Sánchez Llibre s'incorpora a la cúpula de la CEOE

Josep Sánchez Llibre, exdirigent d'UDC i exdiputat al Congrés, s'incorpora aquest dimecres a la cúpula de la CEOE, la gran patronal espanyola, per encarregar-se de les relacions de l'organització amb el Parlament espanyol. Sánchez Llibre serà adjunt a Joan Rosell, el president dels empresaris.

La decisió s'ha produït al llarg de la reunió de la junta directiva que està tenint lloc en aquests moments, segons fonts empresarials.

D'aquesta manera, la CEOE vol aprofitar tot el capital polític acumulat per qui va ser diputat a Madrid durant vint-i-quatre anys. Hi ha tot un bloc de temes que van de la política industrial a la fiscal i energètica que són prioritats estratègiques per la Ceoe i el coneixement profund que l'exdirigent d'Unió Democràtica té del funcionament de l'Estat serà de molta utilitat en l'actual context.

Vicepresident de Conserves Dani, Sánchez Llibre ja era membre de l'assemblea general de la CEOE en representació de Foment del Treball, l'organització patronal catalana. La seva incorporació a l'equip de Rosell és fruit d'un procés de converses de molts mesos i s'ha dut a terme amb discreció.

Pep Martí

(Servei de Nació Digital per a Tribuna)

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat