Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 3 de d'octubre del 2012 | 17:43
Notícia

Mas avisa: si es tomba el referèndum, el Govern acudirà a les lleis internacionals

El President ha corroborat que el Govern que surti de les properes eleccions convocarà una consulta sobre la independència i que, si el marc legal espanyol no l'accepta, es recorrerà a d'altres.

Font: ACN · Mas ha alertat que l'Estat no pot donar l'esquena a la voluntat popular de Catalunya. Aquesta setmana el President ha alertat que una negativa a la consulta per l'autodeterminació de Catalunya no serà un punt i final sinó que, més enllà del marc legal espanyol, es recorrerà a les lleis europees i internacionals.

"Cal deixar clar que les lleis espanyols no són les úniques i que existeix el marc internacional", ha remarcat Mas. El president de la Generalitat ha corroborat que després de les eleccions del proper 25-N el Govern que hi surti convocarà un referèndum sobre la independència de Catalunya i ha avisat Madrid: "Catalunya és perfectament viable econòmicament. Catalunya hauria de ser dins d'Europa i dins l'euro, i amb ponts amb l'Estat espanyol".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat