Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 13 de d'abril del 2015 | 18:05
Notícia

"Espero que acabem configurant un pol governamental per tirar endavant el full de ruta"

"Si el 27S l'opció de la independència és majoritària, ICV i EUiA no tancaran la porta a un procés constituent que és democràcia en estat pur".

TribunaTV ha encetat aquest passat gener una sèrie d'entrevistes a diferents personalitats destacades del món polític, social, cultural i intel·lectual de Catalunya, per tal de prendre el pols al procés d'independència de Catalunya.

On som? Quin full de ruta cal seguir? Quines estratègies són necessàries? Llista única o diferents llistes amb programari comú? Al llarg de tot aquest 2015 TribunaTV emetrà un seguit d'entrevistes enfocades a donar responsta a aquests dubtes i a molts d'altres que sorgeixin en el camí cap a la llibertat del poble català. 

Dins d'aquest cicle d'entrevistes, aquesta setmana TribunaTV ha entrevistat en exclusiva la Secretària General d'Esquerra Republicana (ERC), Marta Rovira i Vergés, qui ha assegurat que la concreció del procés comportarà en un futur "moments de més tensions", motiu pel qual el Govern "haurà de ser més fort", per això l'entrevistada ha dit que espera que s'acabi configurant "un pol governamental que serveixi per tirar endavant el full de ruta".

Rovira també ha destacat que els partits polítics catalans s'acabaran trobant al llarg del procés i es posaran d'acord a partir del 27S: "L'aportació de la CUP és magnífica, compartim gairebé el 100% del full de ruta. Un cop definida la metodologia del procés constituent a partir del 27S, tindrem més possibilitats d'incorporar ICV-EUiA. Com que EUiA i ICV són partits radicalment demòcrates, si el 27S l'opció de la independència és majoritària, aquests partits no tancaran la porta a un procés constituent que és democràcia en estat pur".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat