Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de setembre del 2015 | 08:12
Notícia

Lluís Salvadó: "Si el 27S no guanyem, no ens quedarem igual, sinó que perdrem el poc autogovern que tenim"

El cap de campanya de Junts pel Sí, Lluís Salvadó, ha comentat aquesta tarda al programa L'Oracle de Catalunya Ràdio els últims esdeveniments de l'actualitat política, començant per la suspensió cautelar per part del Tribunal Constitucional de la Llei de l'Agència Tributària de Catalunya.

Barcelona · Segons Salvadó, "es torna a evidenciar que, si el 27S no guanyem, no ens quedarem igual, sinó que perdrem el poc autogovern que tenim" i ha assegurat que "aquesta llei simplement reordena les estructures internes de l'administració tributària. La seva suspensió no té cap lògica i respon a l'obsessió per atacar tot allò que fa olor a procés".

Salvadó també s'ha referit a la demanda de la Fiscalia Superior de Catalunya d'ampliar la demanda pel 9N per fer declarar alts càrrecs del Govern. "Cada minut que passa es tanquen les poques finestres que quedaven obertes. Davant dels que encara defensen el federalisme i terceres vies, la realitat continua sent molt tossuda".

Pel que fa a l'objectiu de Junts pel Sí a les eleccions del 27 de setembre, Salvadó ha afirmat que "amb 68 diputats tindrem un mandat democràtic i hi haurà una majoria per continuar caminant i tirar el procés endavant. Si hi ha una majoria més àmplia, caminarem més ràpid". El cap de campanya ha avançat que "des de Madrid no es respectarà el resultat, tant si assolim el 50% dels escons com el 50% dels vots. És una qüestió de respecte a la democràcia".

Per últim, s'ha referit al desembarcament, aquest cap de setmana, de polítics espanyols per participar a la campanya de les eleccions catalanes: "estan fent la seva precampanya de cara a les eleccions espanyoles, que són les que realment els importa". Salvadó ha qualificat de "gran decepció" el "discurs etnicista de Pablo Iglesias". En aquest sentit, ha manifestat que "és molt decebedor que des d'una pretesa esquerra renovadora es faci un discurs tan semblant al del PP".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat