Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 7 de de desembre del 2015 | 16:44
Notícia · Llengua

Un tomb per la llengua

El pròxim dijous 10 de desembre la Plataforma per la Llengua posa en marxa el "Tomb per la Llengua". Un viatge d'una hora i mitja per la discriminació que patim els catalanoparlants en el nostre dia a dia.

A la primera parada, podrem valorar in situ com n'és de difícil veure pel·lícules en català malgrat les subvencions i les ajudes de l'administració per mirar de pal·liar el greuge per part de les distribuïdores nord americanes.

A la segona parada, denunciarem la manca de joguines en català respecte al castellà. Sense cap mena de dubte un greuge que té molt a veure amb la imposició del castellà en l'etiquetatge i l'actual incompliment del Codi de Consum. Davant d'aquest panorama tan desolador, només podíem acabar el Tomb per la Llengua amb una de les artèries principals de la Plataforma per la Llengua: l'arrelament.

Sense dubte el català és i ha de ser llengua de cohesió i d'integració, per això acabarem el viatge amb un exemple de com arribar a col·lectius de nouvinguts, com per exemple el xinès. Estem segurs que aquest tomb no et deixarà indiferent.

Et guardem plaça?

Dia i Hora: dijous 10 de desembre a les 10h Sortida: Pl. Catalunya. Hotel Olivia Plaza Arribada: C/ Trafalgar 56 Durada: 1h30min

Per més informació i reserva: Meritxell Plana

mplana@plataforma-llengua.cat

T. 93 321 18 03 / M. 659 91 50 11

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat