Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de de març del 2012 | 19:09
Notícia · Llengua

Rigau fa front comú amb els partits en defensa del català a l'escola

Davant la decisió imminent que avui mateix el TSJC havia de fer pública sobre si accepta el recurs de la Generalitat contra la sentència del Tribunal Suprem, Rigau ha convocat d'urgència partits i entitats en defensa de la immersió lingüística.

Barcelona · La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, s'ha reunit aquesta tarda amb tots els partits excepte PP i C's per fer front comú en defensa de la presència del català a l'escola. La reunió, però, no ha fixat cap resposta unitària donat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha ajornat fins a demà la decisió sobre la sentència del català a l'escola.

Tot i que la consellera ha assegurgurat als mitjans de comunicació que la trobada no volia ser "una mesura de pressió", en la seva trajectòria de Govern Rigau s'ha caracteritzat per la defensa de la immersió lingüística a les aules.

En diferents ocasions la consellera ha indicat que "hi pot haver un conflicte" si algú pretén imposar la llengua amb què s'han de fer les assignatures, i ha arribat a assegurar que s'exposaria fins i tot a la inhabilitació política en defensa del model català d'escola.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat