Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de gener del 2016 | 11:10
Notícia · Llengua

Enllaçats continua la campanya que reclama un espai comunicatiu en català

El Manifest impulsat per Enllaçats el passat mes d'octubre ja compte amb  el suport de 129 col·lectius (mitjans, entitats, sindicats, partits polítics i corporacions públiques) i té darrere la signatura de més mig miler de persones, d'entre les quals personalitats importants del món cultural, polític i dels mitjans de tots els territoris de parla catalana.

La xarxa d'entitats per la llengua ha anunciat pel Sant Jordi de 2016 accions descentralitzades a diferents ciutats del domini lingüístic per reclamar el bastiment d'un espai de comunicació en català i la unitat d'acció en defensa i valorització de la llengua comuna.

Enllaçats fa una valoració positiva de la campanya d'adhesions per la reobertura de RTVV i per la reciprocitat dels canals en la nostra llengua dins d'un espai audiovisual comú.

La plataforma té previst d'ampliar el suport a aquesta reivindicació i poder encetar una sèrie de reunions amb representants dels governs i institucions oficials del País Valencià, Catalunya, Illes Balears, Catalunya Nord, Aragó, Andorra i l'Alguer. ExLL creu que els canvis polítics dels passat mes de maig ajudaran a una percepció més favorable d'aquestes qüestions.

Campanya de llarga durada i a tot el territori. Enllaçats s'ha proposat treballar durant tot aquest curs en aquesta campanya per un ESPAI DE COMUNICACIÓ EN CATALÀ, a tot el territori i comptant amb la participació del màxim de professionals de la comunicació i responsables polítics per dur endavant aquest objectiu.

En aquest sentit vol remarcar l'èxit  assolit a Palma de la Jornada per un Espai de Comunicació en Català organitzades per l'STEI-intersindical els passats dies 18 i 19 de desembre amb el suport d'Enllaçats, i que comptà amb la intervenció de reconeguts professionals del món periodístic i de la cultura, a més del Conseller de Cultura del Govern de les Illes Balears. Aquestes jornades coincidiren amb una notícia molt esperada, com és la remissió a les Balears dels Canals de la CCMA (Super 3, 3/24 i Canal33).http://exllengua.blogspot.com/

enllacatsperlallengua@gmail.com

 

http://exllengua.blogspot.com/2015/11/ja-pots-signar-el-manifest-enllacats.html

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat