Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de setembre del 2013 | 17:53
Notícia · Llengua

Acte en defensa del català a les Illes el pròxim 1 d'octubre

La coordinadora d'entitats per l'escola en català, Somescola.cat, ha convocat el pròxim dimarts 1 d'octubre a Barcelona un acte de suport a la vaga indefinida de docents de les Illes Balears i en defensa de la llengua catalana al territori.

Barcelona · L'imposat decret del Tractament Integrat de Llengües (TIL) del govern de Bauzá, que permet l'eliminació de la immersió lingüística a les Illes, ha aixecat de manera unànime totes les ires de la societat.

Després de la vaga indefinida dels sector de l'ensenyament a les Illes, que va culminar amb una autèntica marea verda concentrada davant de la conselleria d'Educació de les Illes, aquesta setmana la coordinadora Somescola.cat ha anunciat la convocatòria d'una manifestació en solidaritat amb els docents, familiars i afectats pel decret unilateral de Bauzá a les Illes.

L'acte tindrà lloc el pròxim dimarts a les 19.00 hores al renovat Espai Mallorca de Barcelona (carrer Vicenç Martorell, 1, davant de la Plaça Bonsuccés). La jornada serà conduïda pel professor i sociolingüista Isidor Marí i comptarà amb la presència de l'escriptor Sebastià Alzamora, juntament amb algun representant de la comunitat educativa de les Illes Balears.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat