Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de de juliol del 2014 | 18:24
Notícia

L'ANC unirà el món empresarial el 5 de juliol al Món Sant Benet

L'Assemblea aproparà a la societat catalana la veu dels empresaris catalans el proper 5 de juliol en la trobada La veu dels empresaris en el procés d'independència.

Barcelona · La sectorial d'empresaris de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat pel proper dissabte 5 de juliol l'acte La veu dels empresaris en el procés d'independència, que es durà a terme al Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages).

La trobada d'emrpesaris comptarà amb les intervencions del catedràtic de ciències polítiques de la UPF, Ferran Requejo; dels empresaris Josep M. Minguell (conseller-director del sector químic) i Joaquim Dorca (editor de jocs); del coordinador de la sectorial d'empresaris, Francesc Sànchez; i de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell.

A l'acte es presentarà un manifest d'empresaris favorable al procés d'independència i Requejo analitzarà els futurs escenaris postindependència. Per la seva banda, Minguell i Dorca representaran "la veu dels empresaris en el procés d'independència" i Forcadell clourà l'acte. La veu dels empresaris en el procés d'independència començarà a les 12 hores.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat