Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 22 de de desembre del 2014 | 18:48
Notícia

L'ANC passa a l'acció amb #autoinculpacions9N

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha engegat aquesta setmana una campanya d'autoinculpació massiva en solidaritat amb el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, arran de l'admissió a tràmit de la querella de la Fiscalia.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat una campanya d'autoinculpacions en defensa del 9N. L'objectiu de la iniciativa, a més de mostrar la solidaritat amb els representants polítics querellats per permetre que la ciutadania expressi lliurement la seva opinió a les urnes, és el de manifestar la manca de garanties democràtiques de l'Estat espanyol.

D'aquesta manera, l'ANC ha passat a l'acció després que el TSJC hagi acceptat a tràmit la querella contra Mas, Ortega i Rigau per la celebració de la jornada del passat 9 de novembre. Amb tot, l'entitat ha fet una crida a tots els demòcrates a omplir el document penjat a la web Autoinculpacions9N per entregar-lo al Jutjat de guàrdia més proper i, en el cas de Barcelona, a la seu del TSJC.

Al document, els signants admeten haver participat a la consulta del 9N sense haver estat obligats per cap institució o persona; i hi denuncien "la manca de garanties democràtiques de l'Estat espanyol, on la divisió de poders és inexistent". L'ANC pretén, a més, que les persones que es vulguin autoinculpar se sumin a les convocatòries que faran les assemblees territorials, per tal que es visualitzi el suport al 9N.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat