Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 1 de de juliol del 2014 | 18:59
Notícia

L'ambaixador dels EUA: "les empreses nord-americanes s'adaptarien a una Catalunya independent"

James Costos ha assegurat aquesta setmana que el seu govern mira "amb interès" el procés independentista i ha sentenciat que si Catalunya s'acava independitzant les empreses nord-americanes "s'haurien d'adaptar a la nova situació".

James Costos, amb Artur Mas.

Barcelona · L'ambaixador dels Estats Units a Madrid, James Costos, ha dit aquesta setmana que el seu govern "mira amb interès" el que passa a Catalunya i el procés independentista, i ha apuntat que si Catalunya s'acabava independitzant les empreses nord-americanes s'haurien d'adaptar a la nova situació.

"Les coses canvien, els entorns canvien, i quan això passa qualsevol líder empresarial ha de pensar en el futur. Si les coses canvien, les empreses s'hauran d'adaptar", ha dit en un esmorzar informatiu a Madrid en resposta a les preguntes que li han arribat sobre el punt de vista del govern dels Estats Units i de les empreses nord-americanes respecte a Catalunya.

Costos, que ha reiterat que als ulls de la diplomàcia nord-americana aquesta és "per descomptat una qüestió interna" de l'Estat, ha assegurat que el seu equip i els empresaris nord-americans estan "molt interessats" en el que està passant a Catalunya i observen "l'evolució dels esdeveniments". "Els entorns econòmics canvien i si les coses canvien, les empreses s'adaptaran" ha conclòs Costos.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat