Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 5 de de juny del 2012 | 18:33
Notícia

La CAL dóna suport a l'ANC i s'adhereix a la Marxa cap a la independència

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) ha manifestat el seu suport a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i al Full de Ruta aprovat en l'assemblea constituent de l'ANC del passat 10 de març.

Barcelona · La CAL ha considerat imprescindible que el conjunt de la societat civil s'impliqui en la consecuació de l'Estat propi per a Catalunya. Per aquest motiu, aquesta setmana ha fet públic el seu suport a l'ANC i a la seva tasca a favor del poble de Catalunya.

La CAL ha anunciat també la seva adhesió a la Marxa cap a la independència convocada per l'ANC i ha assegurat el ple suport als actes que se celebrin arreu del país. La Marxa començarà el 30 de juny i finalitzarà l'11 de setembre amb una gran concentració a Barcelona sota el lema "Catalunya nou Estat d'Europa". Aquesta serà inclosa als actes de Correllengua 2012.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat