Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 16 de d'abril del 2013 | 17:27
Notícia · Illes Balears

El Correllengua 2013 a Mallorca es posa en marxa

Joves de Mallorca per la Llengua ha endegat enguany, de nou, el Correllengua de les Illes Balears, una gran cursa de relleus en defensa i promoció de la llengua catalana. La iniciativa pren més rellevància que mai en un territori cada cop més espanyolitzat.

Barcelona · La voluntat recentralitzadora i aniquiladora de la llengua pròpia a les Illes Balears ha portat de nou els Joves de Mallorca per la Llengua a endegar un nou Correllengua a Mallorca.

L'activitat ha donat el tret de sortida aquesta setmana i s'allargarà tres setmanes (fins al 4 de maig), un període de temps en el qual els participants travessaran l'illa de Mallorca en dues columnes i faran arribar la flama de la llengua als diferents pobles. 

La iniciativa encara requereix de les aportacions econòmiques per tal de tirar endavant aquesta gran cursa de relleus en defensa i promoció de la llengua catalana. Per això Joves de Mallorca per la Llengua ha pujat al carro del micromecenatge a través de la plataforma TotSuma. Des d'aquesta web, la gent que ho desitgi, pot ajudar a fer possible el #correllengua2013, realitzant aportacions econòmiques a canvi d'una sèrie de recompenses relacionades amb aquesta activitat.

El pas del correllengua per Mallorca anirà acompanyat de diferents activitats culturals i està previst que passi també per la Universitat de les Illes Balears i els instituts de la zona.Els organitzadors també han informat que l'activitat serà un sentit homenatge a autors diversos de les Illes Balears i que representarà també un acte de record a la recent desapareguda rectora de la Universitat de les Illes Balears, Montserrat Casas.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat