Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de novembre del 2012 | 18:22
Notícia

Gent de la Terra engega 100 Diputats per la Independència

La campanya demana el vot nacional de les formacions polítiques que ja van aprovar al Parlament català el passat 27 de setembre una resolució per fer una consulta sobre el dret a l'autodeterminació de Catalunya.

Barcelona · La prova que els propers comicis són transcententals per al futur de Catalunya és la densa activitat de la societat civil que presenta el país a poc menys de dues setmanes del 25 de novembre.

Gent de la Terra n'és un clar exemple: l'entitat ha iniciat 100 Diputats per la Independència, una campanya divulgativa per promoure el vot en clau nacional, és a dir, per instar aquelles formacions independentistes que es presenten al Parlament a realitzar amb èxit una consulta sobre el dret a decidir de Catalunya. Amb lema 100 Diputats Independència la campanya ha tingut un ressò especial a través de la xarxa Twitter, en la qual s'ha estès a través del hashtag #100diputatsindependencia.

Al seu web oficial, l'entitat defensa que amb el suport dels 100 diputats la consulta seria "legítima, es fonamentaria i s'acceleraria, i alhora guanyaria lògica i credibilitat davant del país, la Unió Europea i el món en general". La campanya també defensa que amb el suport dels 100 diputats a la consulta es presentaria un Parlament "plural, amb partits de diverses tendències i representativitat i amb un objectiu comú".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat