Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de de febrer del 2013 | 19:22
Notícia

Front català a Brussel·les per defensar l'acció exterior de Catalunya

Tots els eurodiputats catalans excepte els del PP han fet front comú a Brussel·les per defensar la representació exterior de Catalunya davant de la proposta del ministre d'Exteriors i Cooperació espanyol, José Manuel García-Margallo, d'integrar les delegacions autonòmiques dins del paraigües de les ambaixades espanyoles.

Font: ACN · Ramon Tremosa i Salvador Sedó (CiU), Maria Badia i Raimon Obiols (PSC), Raül Romeva (ICV) i Ana Miranda (BNG en representació d'ERC) han preguntat a la Comissió Europea si la proposta de Margallo no atempta contra "els principis de subsidiarietat i proporcionalitat".

Els eurodiputats han presentat la pregunta a la Comissió Europea i han recordat que, donada la importància de les polítiques europees, totes les comunitats autònomes espanyoles, llevat de Castella-la Manxa i Astúries, disposen d'oficines de representació davant la UE. "De fet, això no és un fet característic d'Espanya, ja que només a Brussel•les hi ha més de 250 oficines regionals de tota Europa, com ara Gales, Escòcia o Flandes" han subratllat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat