Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 23 de d'octubre del 2012 | 18:15
Notícia

'Fènix 11·23' presenta el tràiler a dos setmanes de l'estrena

L'esperpèntica escena que van protagonitzar les autoritats el 2004 en acusar de terrorista Èric Bertran, un jove de 14 anys, sortirà a la llum, finalment, el proper 9 de novembre. 'Fènix 11·23' ja ha presentat el seu tràiler.

Barcelona · Situada a la tardor del 2004, la nova pel·lícula codirigida per Joel Joan i Sergi Lara, 'Fènix 11·23', posa de relleu el tan conegut com increïble episodi que va viure Èric Bertran l'any 2004, en què va ser acusat de terrorista informàtic per haver enviat correus electrònics a diferents supermercats demanant l'etiquetatge dels productes en la llengua pròpia del país.

Aquesta setmana l'equip ja ha pogut presentar el tràiler del film, el qual es pot veure a través del web oficial de la pel·lícula. 'Fènix 11·23' serà estrenada el porper 9 de novembre a les sales de cinema catalanes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat