Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 2 de d'octubre del 2014 | 21:32
Notícia

Eurodiputats de CiU, ERC i ICV demanen poder votar el 9N

Front comú per part dels eurodiputats d'ERC, CiU i ICV a Brussel·les a favor de la consulta. Aquesta setmana els eurodiputats han anunciat que enviaran una carta als responsables de les institucions de la UE per demanar suports pel 9N.

Barcelona · Els cinc eurodiputats que formen part de CiU (Ramon Tremosa i Francesc Gambús), d'ERC (Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall) i d'ICV (Ernest Urtasun) al Parlament europeu han decidit donar veu a les reclamacions polítiques i socials pel 9N a la Unió Europea.

Aquesta setmana els eurodiputats han anunciat que enviaran una carta als responsables de les institucions de la UE per explicar la consulta, els motius i arguments, i per exigir que no quedi sense resposta la reclamació de milions de ciutadans que volen expressar la seva opinió a través de les urnes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat