Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 10 de d'octubre del 2011 | 18:55
Notícia · Esport i Ciutadania

El Dia de les Seleccions 2011 porta a Mollerussa la reivindicació per l'oficialitat



La jornada ha comptat amb més de 15 activitats i enfrontaments internacionals com els que han tingut la selecció catalana de dards –que ha aconseguit l'oficialitat recentment- contra la selecció turca.

Dissabte passat, Mollerussa va viure la sisena edició del Dia de les Seleccions 2011, una jornada carregada de multitud d'activitats i enfrontaments esportius amb el rerefons de la demanda de l'oficialitat de les seleccions catalanes.

A la una començà la primera competició internacional del dia, el Catalunya - Turquia de dards. Feu el llançament d'honor el Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, acompanyat de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals. Marcador final: 3-9 a favor dels turcs.

Altres competicions que hi va haver foren el Catalunya-Portugal en tennis taula, o el Catalunya-França en futbol sala, que van donar pas a les exhibicions de físic-culturisme, biketrial i ball esportiu. Tibau ha mostrat el seu suport i el recolzament de la Generalitat de Catalunya a les seleccions reconegudes i ha lloat el que representen per a la projecció de Catalunya i el seu nivell esportiu.

Igualment l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha volgut agrair que la Plataforma Proseleccions hagi optat aquest any per Mollerussa com a seu del Dia de les Seleccions Catalanes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat