Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 11 de de febrer del 2013 | 17:16
Notícia

El Parlament Europeu es mulla a favor del dret a decidir de Catalunya

Un dels vicepresidents del Parlament Europeu, l'alemany del Partit Liberal Alexander Álvaro, ha instat aquesta setmana l'Estat espanyol a autoritzar el referèndum sobre la independència.

Alexander Álvaro.

Barcelona · Fer el ridícul a nivell internacional comença ja a passar factura a l'Estat espanyol. Més enllà de les declaracions i actituds vergonyants del Govern espanyol ─plagat d'evidències de corrupció i prepotent amb les seves possibilitats de rescat─ la seva intransigent postura amb un dels drets fonamentals, el dret a decidir, comença a passar factura al Parlament Europeu.

Aquesta setmana un dels vicepresidents del Parlament Europeu, l'alemany del Partit Liberal Alexander Álvaro, ha instat l'Estat espanyol a autoritzar el referèndum sobre la independència que en un futur s'ha de celebrar a Catalunya. En declaracions a Rac1, Alexander Álvaro ha dit que cap govern ha d'oposar-se a la voluntat del poble i que els catalans han de tenir el dret a decidir.

"Si els catalans creuen que és un bon enfocament, Madrid ha de deixar la decisió a les seves mans", ha afirmat l'alemany. Les declaracions segueixen la mateixa línia del líder del tercer grup de l'Eurocambra i ex-primer ministre de Bèlgica, Guy Verhofstadt, qui va assegurar el passat octubre que les declaracions de Vidal-Quadras [va demanar a Rajoy que "prepari un general de brigada de la Guardia Civil"] són pròpies dels "règims repressors", i que l'opció de la repressió violenta contra un sector de la població "recorda els dies més foscos del segle XX".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat