Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de de febrer del 2013 | 17:49
Notícia

Economistes per la Independència: desentortolligar el camí cap a l'Estat propi

Aquesta setmana s'ha presentat oficialment el primer dels estudis realitzats per la sectorial de l'ANC 'Economistes per la Independència', un equip d'economistes i experts catalans que han decidit fer pinya per combatre la desinformació que existeix al país quant a l'evolució econòmica del procés de transició nacional i de la futura Catalunya Estat.

Barcelona · La indignció dels econiomistes del país per la mala praxi democràtica de l'Estat espanyol i per les campanyes de desinformació que ha engegat en l'afer català va culminar el passat novembre amb la formació de la sectorial de l'ANC, un equip que s'ha consolitat com un punt de trobada d'experts i economistes catalans per tal de defensar la independència de Catalunya com l'únic camí viable per a que el país ressorgeixi de la crisi econòmica i pugui aspirar a un futur digne i pròsper.
Una Catalunya lliure dins del panorama econòmic mundial ocuparia un paper rellevant"
Aquesta setmana Economistes per la Independència ha presentat el primer d'una sèrie d'informes, titulat "Hisenda i Pressupostos del Nou Estat", amb el qual la sectorial pretén donar llum al procés de creixement econòmic que gaudiria Catalunya com a conseqüència de la seva escissió de l'Estat. A través de l'informe, Economistes per la Independència ha defensat el "paper rellevant" que ocuparia una Catalunya lliure dins del panorama econòmic mundial i ha indicat que la capacitat d'autofinançament estaria "garantida".

"La Catalunya Estat gaudiria dels recursos necessaris per mantenir uns serveis, unes infraestructures i un sistema de pensions de qualitat" ha informat la sectorial. Economistes per la Independència també ha defensat que l'economia d'una Catalunya lliure "se'n veuria plenament beneficiada i es reduiria el nombre d'aturats". Economistes per la Independència està formada per Elisenda Paluzie, Oscar Mascarilla i David Ros, entre d'altres.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat