Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 17 de d'abril del 2013 | 16:53
Notícia · Cultura

Isona Passola s'imposa com a nova directora de l'Acadèmia del Cinema Català

Llargament premiada i actualment endinsada en el projecte L'endemà, la productora de cinema ha pres el càrrec aquesta setmana en substitució de l'actor Joel Joan.

FOTO: Pere Virgili.

Font: ACN. · Isona Passola s'ha proclamat vencedora de les eleccions a la Junta Directiva de l'Acadèmia del Cinema Català i serà la nova presidenta durant els propers quatre anys, en substitució de Joel Joan.

La seva candidatura, 'La promoció del talent', s'ha imposat a la presentada pel també productor Jordi Rediu per 93 vots a 31 en una votació precedida per una polèmica sobre el procediment de les votacions per correu i el vot delegat.

Una setantena d'acadèmics han votat presencialment aquest dijous en l'assemblea anual de la institució i una norantena més han fet arribar el seu vot per correu. La participació s'ha situat al voltant del 50%.

Passola ha estat productora de la llargament guardonada Pa negre, i ha rebut, entre d'altres, els guardons Joan Coromines 2012 i Lluís Carulla 2011.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat