Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 17 de de desembre del 2009 | 16:52
Notícia · Cultura

"Hamlet", la radiografia del teatre català

Barcelona · Enfocada com una revista de cultura més que no pas com una publicació d'entreteniment, Arola Editors i l'actor Damià Barbany s'han proposat l'aventura de posar al mercat una nova capçalera dedicada exclusivament al teatre català: Hamlet. La voluntat d'aquesta nova publicació rau en donar cobertura a tot el que hi cap dins les arts escèniques catalanes, més enllà de marcar l'agenda de les obres teatrals que s'estrenen als escenaris catalans. Així, Hamlet es proposa ser un altaveu d'escenògrafs, gestors culturals i del sector dedicat al circ, entre molts altres col·lectius que no tenen visibilitat als mitjans de comunicació.

El projecte Hamlet pot semblar tota una aventura tenint en compte que no és el millor moment per les publicacions periòdiques, però els editors ja s'han proposat encarar les dificultats amb la millor de les fórmules: el crític Santiago Capdevila com a cap de redacció, i Lluís Permanyer i Joan Anton Benach com a col·laboradors habituals, dos dels caps visibles més importants de l'escenografia catalana. D'aquesta manera, la publicació vol omplir el buit existent en el sector periodístic dedicat al teatre que es fa a Catalunya, que encara no compta amb cap revista independent dedicada en exclusivitat a les arts escèniques.

Damià Barbany, editor de Hamlet, ja ha fet pública la declaració d'intencions de la revista: "El predomini de periodistes en la publicació possibilita una feina menys supeditada a possibles favors que hem de tornar o demanar". Uns objectius que volen assegurar la independència i llibertat de Hamlet tot i que, de moment, semblin difícils d'assolir ja que els primers mesos de la publicació dependran en gran mesura del suport del sector. Temps al temps.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat