Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 14 de de setembre del 2005 | 00:00
Notícia · Cultura

El Barça comprarà productes etiquetats en català


El Futbol Club Barcelona ha anunciat la seva adhesió a la campanya "A Taula, en Català", promoguda per la Plataforma per la Llengua i l'Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català (ADEC). Amb El Futbol Club Barcelona ha anunciat la seva adhesió a la campanya "A Taula, en Català", promoguda per la Plataforma per la Llengua i l'Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català (ADEC). Amb aquest compromís, el club català estableix el criteri de l'etiquetatge en català per a les compres que faci l'entitat de productes comercials, començant per les begudes refrescants, cerveses, vins, caves i llet. A partir d'ara, les noves concessions que signi l'entitat o en les renovacions de les vigents amb les empreses proveïdores de productes de l'entitat esportiva, inclouran una clàusula que establirà que els productes siguin etiquetats almenys en català. Amb aquestes mesures, la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona mostra la seva voluntat de respectar l'entorn cultural i lingüístic dels socis i col·laboradors de l'entitat i contribuir a la normalització de la llengua pròpia del país.
La campanya, engegada per la Plataforma per la llengua i l'ADEC, està dirigida als grans consumidors, tant entitats públiques (ajuntaments, consells comarcals, diputacions, etc) com entitats privades del país, amb l'objectiu que a través del seu compromís s'aconsegueixin trencar certes inèrcies empresarials adverses a la plena normalització del català. Actualment la campanya compta amb l'adhesió de 198 ajuntaments del Principat, 3 universitats públiques catalanes, la Mesa del Parlament de Catalunya, 5 partits polítics i 25 entitats privades catalanes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat