Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 7 de de febrer del 2014 | 15:12
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Una bona notícia: es crea El Punt AVUI TV

Després de mesos de males notícies en l'espai de comunicació català aquesta setmana s'ha fet un pas endavant: la creació El Punt AVUI TV --un esdeveniment més significatiu encara perquè s'ha dut a terme aquest 2014, any decisiu històricament i nacional per Catalunya.

En aquest 2014, quan la informació serà cabdal, el grup Hermes Comunicació d'El Punt AVUI (que comprèn aquest diari nacional, El 9 Esportiu, el setmanari Presència, L'econòmic --el setmanari d'economia--, la revista en anglès Catalonia Today i la revista juvenil Barçakids) incorporarà a partir d'aquesta setmana el nou canal El Punt AVUI TV.

Per tirar endavant aquesta iniciativa, Hermes Comunicació, grup editor de totes les esmentades publicacions, ha llogat les llicències de televisió de què disposava fins aquesta setmana Canal Català i que administrava anteriorment el polèmic Nicola Pedrazzoli.

El Punt AVUI TV serà, doncs, un canal de televisió privat i alternatiu a 8TV, del Grup Godó, avui condicionat nacionalment. És, doncs, una bona notícia que la veu i les reflexions de la capçalera d'El Punt AVUI, irreductibles en la seva defensa de la majoria social pel dret a decidir, tinguin ara una televisió pròpia. 

Hermes Comunicació està presidida per Joaquim Vidal i pel conseller delegat Joan Vall, ambdós artífexs d'aquesta bona notícia en el món de la comunicació catalana i autors de la consolidació --en temps molt i molt difícils-- d'aquest grup de comunicació català.

El Punt AVUI TV serà un canal basat en la informació i dirigit per dos excel·lents professionals: els directors d'El Punt AVUI i d'El 9 Esportiu, Xevi Xirgo i Emili Gisbert.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat