Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de d'abril del 2016 | 13:55
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Marc Colomer nou director de l'ACN

Marc Colomer ha estat nomenat nou director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) en substitució de Joan Maria Clavaguera que  ocupava el càrrec des del maig del  2011. Aquest és un nou exemple del relleu generacional que s'ha  produït en les últimes setmanes al capdavant dels mitjans de comunicació públics de la Generalitat.

Marc Colomer (Arenys de Munt, 1977) treballava a la secció de política de l'Ara des dels inicis del diari, el novembre de 2010, i col·laborava com a analista al canal 324 i a Catalunya Ràdio. Anteriorment, havia estat redactor de política de la mateixa  ACN, on va arribar l'estiu de 2009 provinent d'una altra agència Europa Press. Amb una àmplia experiència com a corresponsal al Maresme, els seus inicis van ser a Ràdio Arenys, emissora de la qual en va ser director. Colomer és membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat